Frontpage

Læs om andres oplevelser med MasterWaves meditation

Her kan du læse, hvad brugerne af vores unikke lydmeditation siger om deres oplevelser.

Effektiv meditation som gør mig mere rummelig og nærværende

jeg mediterer hver dag 20 minutter med MasterWaves meditation og er helt utrolig glad for det! Ved hjælp af den 20 minutters lydmeditation kommer jeg hurtigt ind til en helt særlig ro og afspænding, jeg føler at jeg afspænder både krop og psyke.
Det påvirker virkelig min dagligdag da jeg slet ikke blir så stresset som jeg plejer at blive.

MasterWaves meditation gir mig ligesom en indre ro jeg kan bære med mig resten af dagen. Derved har jeg meget bedre overskud og er mere rummelig bla. over for min familie. Det er utrolig dejligt at mærke!!

Jeg synes også jeg er blevet bedre til at være ,rigtig nærværende på mit arbejde hvor jeg derfor oplever at tingene simpelthen glider, jeg er blevet meget bedre til mit arbejde!!

Jeg har aldrig oplevet at meditation har virket så effektivt før og påvirket mig så meget og så positivt!! Det eneste problem ved det er at man blir afhængig :-)

Anne Pagh Skuespiller.

Dybere indre ro gennem meditation med MasterWaves

Jeg er 43 år og uddannet kunsthistoriker. Her udover Er jeg certificeret life-coach på Institut for CoachingID Academy.

MasterWaves meditation er en uundværlig del af min dagligdag.

Jeg er blevet bedre til at koncentrere mig, forstået på den måde at jeg finder det lettere at bevare fokus.

Jeg er blevet bedre til at stoppe op og se en situation lidt udefra, så det ikke bliver mig der handler på mine følelser men mig der handler ud fra en given situation. Det har i sær haft en fantastisk effekt på mine børn.

Jeg har fået en dybere indre ro. Det føles som om jeg har fundet min kerne. Tænk at lyd kan have så stor effekt. Det er ganske enkelt fantastisk og det skal bare prøves, da det næsten lyder for godt til at være sandt!

Indsendt af: berit kirketerp | 23.11.2006

Meditation der reducerer stress og giver mig overblik og overskud

Jeg har med stor fornøjelse benyttet MasterWaves meditation næsten dagligt, siden den første version blev frigivet.

MasterWaves har givet mig mere ro og overskud i dagligdagen, da den daglige "nulstilling" giver mig et bedre overblik . Jeg har før haft tendens til at blive stresset og har haft svært ved at falde ned igen og slippe tanke-forvirringen, men efter en meditation med MasterWaves er jeg "mig selv" igen. Jeg kan samtidig mærke, at min stresstærskel er flyttet meget.

Jeg benytter ikke kun MasterWaves til meditation, men også når jeg som arkitekt arbejder kreativt, med skitsering og udvikling af nye ideer, hvor jeg kan "forsvinde" ind i min kreative side og fastholde mig selv, -meget inspirerende.

Claus Blem, 44 år, Arkitekt, Musiker og ID-psykoterapeut

Meditation - ikke længere spild af tid

Jeg er 48 år og uddannet kontorassistent.

Jeg har aldrig tidligere kunne se noget i meditation, men efter åndedrætsmeditation og MasterWaves meditation synes jeg slet ikke, tiden med meditation er spildt tid, men meget konstruktiv tid - det giver mig ro og overskud.


Nina Pollmann

Meditation til at stresse af

Jeg er 41 år, cand.merc. og Country Director i en større international virksomhed.

Jeg bruger Masterwaves meditation til at stresse af og finde ind til essensen. Selvom jeg kun bruger masterwaves meditationen engang imellem giver det et godt fundament for at se tingene lidt udefra eller indefra om man vil.

Det er også lettere at observere tanker, holdninger og begrænsende overbevisninger.

Jens Belner


Jeg er 49 år og har mediteret on and off i mange år. Jeg har for det meste brugt guidede meditationer. Jeg er udlært i vin og tobak. Senere blev jeg stewardesse gennem 16 år. Jeg har nu mit eget firma hvor jeg coacher, lægger tarotkort og holder foredrag.Jeg mediterer ca. 5-6 gange om ugen med Masterwawes og man bliver "afhængig" efter kort tid.Den morgen jeg ikke når det, føler jeg at der mangler noget. Jeg mangler den ro som det giver mig. Det er også med til at bygge et stabilt fundament.Det er kommet for at blive i mit liv.

Indsendt af: Lizette Ottzen | 24.11.2006


Jeg går på hold d15 psykoterapeut uddannelsen, har været voksenunderviser og vejleder de sidste 14 år. Jeg er 53 år og har de sidste 25 år mediteret dagligt. Jeg har mediteret til mw i ca 2 md. (30 min.)Jeg er meget hurtigt i meditations tilstand med mw, hurtigere end ved andre former for meditation jeg har prøvet. Jeg får helt klare budskaber igennem min meditation med mw. Jeg bruger stadig nogle af de kristne meditaitoner jeg har brugt før mw, og det virker godt for mig at kombinere dem. Jeg meditere primært til mw om morgenen, hvor jeg bruger de andre meditationer i løbet af dagen/aftenen.
Jeg er glad for at bruge mw. og jeg har indarbejdet en fast rutine men en stille mw meditation hverdag tidligt om morgenen, og jeg er ved at blive helt "afhængig" af det. Hilsen Tove

Indsendt af: Tove Rasmussen | 24.11.2006


Jeg har været utrolig glad for MW ! Jeg er ikke rutineret i meditation og har ikke rigtig kunnet det der med at tømme hovedet for tanker, men MW gør det for mig. Det er fantastisk afslappende og efter meditationen føler jeg mig frisk, rolig men/og energifyldt. Jeg har også fået min mand med på det, og han nyder det også. Det bringer mig hurtigere i kontakt med mig selv og jeg oplever, at jeg er mere nærværende med det jeg gør og mine relationer. Jeg synes også, at jeg er blevet mere tålmodig med mine to drenge - jeg giver mig mere tid og er mentalt mere tilstede. Noget helt andet som jeg ikke har oplevet før (jeg ved altså ikke om det er MW eller noget andet)men jeg drømmer en del om nogle gamle ting fra min egen barndom. Der dukker mennesker op, som jeg på en eller anden måde har været følelsesmæssigt berørt af. Det er som om, at der er nogle temaer som skal have opmærksomhed.
Men alt i alt er jeg rigtig glad for det.

Indsendt af: Pia Skovsgaard | 24.11.2006


jeg her megen glæde af master wave. det giver indre ro og masser af energi. glæder mig til næste niveau.
anna.lise

Indsendt af: anna-lise f. sørensen | 24.11.2006

Mere stabil meditationspraksis og færre dage med stress

Jeg er rigtig glad for at bruge MasterWaves meditation. Det har været med til at stabilisere min meditative praksis og gøre den meget mere intensiv. "Hviledagene" er blevet færre og fornøjelsen større.

Jeg arbejder til dagligt i et internationalt job med utrolige mange påvirkninger. Med brugen af MasterWaves meditation har jeg fået klart færre dage med stress og markant flere top dage. Det vil sige dage hvor de kognitive færdigheder fungerer optimalt med fuld koncentration og skarpe analytisk evne.

Endvidere er MasterWaves lydmeditationen med til at holde mig åben og i kontakt med min essentielle kerne. Det der før skulle et helt meditationsretreat til at opnå, kan nu klares og vedligeholdes ved daglig brug af MasterWaves meditation.

Jesper Bernhoft
37 år
Marketingchef
Cand Merc

Mere energi og mere vågen og bevidst i min hverdag

JEG HEDDER SUSAN, er 52 år og ER SYGEPLEJERsKE.

Jeg bruger nu niveau 2 af MasterWaves meditation, og SYNES IKKE AT jeg kan UNDVÆRE MINe MEDITATIONER. DET JEG FÅR UD af min meditation ER EN INDRE RO,jeg er mere KLAR OG MÅLRETTET I MINe BESLUTNINGER, OG ER MERE VÅGEN OG BEVIDST I MIN HVERDAG.

JEG HAR OGSÅ MEGET MERE ENERGI. JEG MEDITERE CA. 5 TIMER PR UGE, og jeg VIL IKKE undVÆRE DET FOR NOGET.- 1000 TAK

KÆRLIGST SUSAN


Lotte, 36 år - pt. hjemmegående MOR til 2 småfolk på henholdsvis 4 mdr. og 3 år, tidl. Regnskabs- og administrationshaj i 13 år - sidst som Financial Controller og direktionsassistent. Er desuden uddannet Komplementærterapeut. Læser desuden på 2. år af ID-psykoterapeutuddannelsen.

Har været fra MW's start og har i en lang periode været ret disciplineret med det. Da jeg er omgivet af småfolk i hverdagen og for 4 mdr. siden fik en lille pige, har det været svært at tage den fulde version - dels pga. afbrydelser - dels pga. jeg faldt i søvn, når der har været ro om aftenen, så jeg har brugt "så langt tid som jeg kan" af den sidste lange version eller indimellem den korte version.

Jeg kommer fra at have praktiseret meditation i stilhed og ville bare prøve MW, men er blevet ret glad for det - især for det er så nemt at gå til - bare at lytte og "være med det". Let at omstille sig til, når man har en hektisk hverdag.

Indsendt af: Lotte Jørgensen | 24.11.2006


Jeg er en kvinde på 52 år, er uddannet sygeplejerske, men har i mange år arbejdet som medhjælpende hustru i min mands landbrug.For 5 år siden fik jeg en cancersygdom, og på det tidspunkt begyndte jeg at meditere.
Jeg har haft stor glæde af at bruge master waves. I starten benyttede jeg mere meditationen som en slags healing, da jeg var i en psykisk krise, men da var det også gennem master waves at jeg fandt roen og styrken til at komme videre. I dag bruger jeg den så ofte jeg kan, da det virkelig giver mig overskud, nærvær og i det hele taget er livet blevet mere værd, dybere og mere nuanceret. Tusind tak fordi jeg har fået muligheden af at være med.
Kærlig hilsen Elsebet

Indsendt af: Elsebet Mathina Nygaard | 25.11.2006

Meditation der giver mere energi og en dejlig ro

Jeg er meget glad for at bruge masterwaves, og har brugt den hver dag siden starten af juli måned 2006.

Jeg synes, MasterWaves meditation giver mere energi, og en dejlig ro,samt skærper sanserne.

Jeg er 65 år og arbejder med psykoterapi, coaching og massage.

K.H.Ella Holt


Lindring for tanker og følelser

Efter en pause på knap to måneder er jeg startet op påny. Pausen skyldtes forkert prioritering mellem mit job og min fritid - altså tidsmangel og ikke manglende interesse.

Først gang gik jeg direkte fra Holosync til Masterwave og følte dengang ikke den store forskel ud over lydene.

Denne gang er det derimod meget intenst. Jeg har nu mediteret i ca. tre uger og sover meget uroligt og med mange overraskende gæste-optræden i mine drømme af folk jeg ikke har set i flere år. Men effekten er god. Efter vores selvindsigtsmodul på Drueholm i slutningen af oktober er det en mere "ægte" følelse, der fremkommer - nærværet er lissom mere tilstede eller kraftigere på een eller anden måde.

Meditationen fungerer nærmest som lindring for mine tanker og følelser. Det hjælper mig i at fastholde migselv i spørgsmålet; "hvem er jeg".

Jeg er 40 år, Bachelor i personleudvikling, Mastergrad i organisationsændringer - og nu ved en skillevej ansat versus selvstændig.

Indsendt af: Sussie Kongshøj | 25.11.2006


Mere balanceret hverdag

Jeg er 48år og har min bakgrunn innenfor alternativ helse - healing og holistisk homeopati. Fra för er jeg Byggmester,inneklimarådgiver og takstökonom.
Jeg har brukt masterwaves uten skepsis fra förste dag, da jeg selv er meget opptatt av frekvenser og energetiske utvekslinger. Jeg opplevde i starten sterk påvirkning av chakrasystemet - spesielt 3´dje öye, men også solar plexus. Videre har bruken av masterwaves gitt meg et daglig stille "rom". Det er min opplevelse at det i dette rommet er skapt en sterkere kommunikasjon mot min indre "kjärne/essens". Dette betyr igjen mindre indre uro, og en mer balansert hverdag. Ser fram til neste trinn og videre gode erfaringer.
Med kärlig hilsen
Svein

Indsendt af: Svein Haga | 26.11.2006


Kærlighed og blidhed til sig selv

"Jeg har tidligere haft det svært ved at komme ind i min indre ro, når jeg mediterede og altid ledt efter noget som kunne hjælpe mig. Som 51 årig har jeg endelig fundet det, som hjælper mig i mine meditationer til at finde vej ind til mit inderste selv. Det har jeg fundet i MasterWaves.

Lige fra første gang jeg prøvede MasterWaves kom fornemmelsen af kærlighed og blidhed til mig. Og jo mere jeg har mediteret til lyden af havets brus jo oftere kommer jeg dybere ind og føler den indre ro. Det giver mig oftere og oftere en ro og et nærvær til at være til stede lige nu.

Jeg har mest mediteret til MasterWaves i 40 min versionen, men når jeg lige har haft en lidt for travl dag, så har jeg været glad for 20 min versionen. Jeg har også haft gavn af at bruge den under mine gåture i naturen eller når jeg har siddet i S-toget og mediteret undervejs til et eller andet.

Jeg glæder mig til at opleve det næste trin i MasterWave level 2."
Matthias Axelsen


Ole, endnu en gang tak for dit bidrag til min udvikling og videre færd ud af Livets Landevej.

"Ha' Tillid og Tro ~ dit Liv vil Gro" et budskab jeg fik for mange år siden under bruseren en morgenstund.

Kærligst

Matthias X11

Indsendt af: Matthias Axelsen | 26.11.2006

Indvendig frihed opnået gennem meditation

Hvis jeg med få ord skal beskrive effekten af masterwaves meditation, så er det: "Større indvendigt og fri."

Jeg er stille og roligt blevet større indvendigt. Der er plads til flere følelser samtidig med, at der følger en bevidsthed med.

Det er som om, jeg nu har fat i den del af mig selv jeg hele tiden vidste var der, men ikke kunne nå eller finde ud af at få fat i. En kontakt med min kilde til livet. Faktisk et sted, hvor jeg ikke behøver bruge ord til at forklare og analysere.. Der er jeg bare..En følelse af "at være" og at være fri. Ikke en frihedsfølelse på bekostning af kærlighed eller andet. Bare en indre frihed. Den største jeg nogensinde har mærket.

Faktisk et paradoks. Jeg har brugt det meste af mit liv på at søge og markere frihed omkring mig. Og så var den bare inde i mig hele tiden.


Thelma Kaare Nielsen
Cand.scient.soc.pr Roskilde Universitetscenter
Kommunikationskonsulent og projektleder i private og offentlige virksomheder de sidste 10 år. Nu life- og businesscoach samt massør.
40 år, tre børn.


Jeg synes ikke jeg oplevet konkrete ændringer - i form af mere ro, mere storsindethed, mindre irritation, midnre angst osv Men jeg oplever fortsat at jeg helt specifik får snurren/energi/varme i fødder og indimellem helt op til knæ. Jeg vælger fortsat at tro at det er rigtigt godt for mig, som har svært ved at være godt grounded. - sååå måske er der håb for mig...
Hilsen Lisbet Petersen, 44 år, socialrådgiver

Indsendt af: Lisbet Petersen | 27.11.2006


Hej.
Jeg heddder Birgitte Askholm og er uddannet sygepl, sundhedspl, zoneterapeut, akupunktør, famileterapeut og går på 2. år på Life coach. Jeg har brugt level 1 i snart et halvt år og er meget begejstret for det. Mediterer 6 ud af 7 dage- kan nemlig ikke undvære det! for mig er det en fordel at jeg ikke skal koncentrere mig om at tænke noget, men bare være. Jeg bliver afslappet af det, og bagefter har jeg mere energi. Jeg har dog også forsøgt mig med det når jeg har haft en periode med søvnbesvært- og det har haft god virkning.
Mange hilsner Birgitte

Indsendt af: Birgitte Askholm | 30.11.2006


Jeg er 48 år. Uddannet pædagog og har en del efteruddannelse bl.a. en diplomuddannelse fra Danmarks pædagogiske institut i pædagogik.Til februar skal jeg certificeres som psykoterapeut.
Jeg er rigtig glad for MW!! Jeg startede med Holysync og var egentlig også glad for det, uden helt at vide hvad det er det ændrer.
Efter at have brugt MW i et par uger, havde jeg det sådan at det "var meget rart og afslappende" men jeg havde ikke rigtig en fornemmelse af at det var noget særligt. En dag - efter 10 min. med MW - kom min store datter uventet hjem. Hun kom brasende, så jeg blev helt forskrækket, rejste mig - tog hovedtelefonerne af - og opdagede at jeg slet ikke var reagerede som normalt. Jeg var i "en anden verden" mine skridt og tanker kom først lidt efter "mig" .Ret pudsig oplevelse, men nu ved jeg at det virker, men stadig har jeg ikke ret mange ord til at forklare det der sker med mig. Men jeg er blevet "afhængig" af det. Jeg vil gøre rigtig meget for at komme til at have min time med MW hver dag. Tidspunktet skifter, men det er sjældent jeg springer en dag over.

Indsendt af: Yvonne Madsen | 04.12.2006

Afspændt, mere indre ro og større centrering

Jeg er 35 år og er uddannet indenfor kunst og design. Arbejder ligenu som lærer for børn med indlæringsvanskeligheder. Har også taget en uddannelse som ID-lifecoachInstitut for Coaching hos Ole Vadum Dahl på ID Academy.

Jeg lytter til MasterWaves lydmeditation ca. 5-7 gange om ugen.

Jeg har været enormt glad for denne meditation helt fra starten, og det er nu en fast integreret del af mit liv.

Jeg oplever, at MasterWaves meditationen helt overordnet giver mig en større ro og følelse af centrering i min hverdag. Jeg føler at jeg kan tåle / klare mere end jeg ellers har kunnet.

Jeg har fået reduceret mit behov for søvn. Jeg oplever også at hvis jeg en nat har fået for få timer, så klare jeg alligevel dagen uden den store gene, det ville jeg ikke have gjort før.

Selve oplevelsen under meditationen kan variere,... generelt bliver jeg totalt afspændt og kan godt forsvinde helt i en periode.

Mit tankemylder drosler altid ned og ofte får jeg en stærk følelse af klarhed og også ofte en følelse af glæde centreret i brystet.

Jeg er meget taknemmelig for at have MasterWaves meditation som en del af mit liv, jeg føler virkelig at det hjælper mig til at blive og være mere mig i min inderste sande udgave.


Sine Fruelund Nejsum


Hej Ole og Niklas
Jeg har skrevet et indlæg med feedback på mw (25 min) Jeg har haft meget glæde af meditationen, og bruger den mindst 1 gang dagligt. Jeg vil godt udvide min meditation med mw til næste niveau, den er god til mig. Jeg mediterer også på andre måder, og synes det giver mig et godt udbytte, fordi mw har forstærket virkningen af de meditationer jeg ellers har laver, er glad for og har udført i mange år. I min første mail fortalte jeg, at jeg oftere får beskeder end jeg gjorde før mw, måske skulle jeg præcicere hvad jeg mener. Nogle gange er jeg hurtigt i den meditative tilstand, men andre gange tager det lidt længere tid. En gang i mellem får jeg en tanke eller en "drøm" (jeg er vågen), når jeg har nået et stykke ind i meditationen, hvor jeg bliver gjort opmærksom på noget i/om migselv som jeg ikke ved, eller ikke før har vidst. Et eksempel: Jeg hører en sige til mig "der findes ingen bebrejdelser" det kommer som om det er en udenfor mig der siger det til mig (men jeg ved godt det er migselv)I de næste mange dage tænker jeg meget over ordenen, og opdager at det er en måde vi taler til hindanden på i min familie, og at det er meget udbredt hos alle familie medlemmer, jeg har endda givet det videre til mine børn.
Det er den slags beskeder jeg får, og jeg ved godt at de kommer fra mig selv, men det er guld værd for mig at opdage sådanne ting om migselv, for så har jeg en chance for at ændre dem. Så hvis det er muligt vil jeg være glad for at meditere lidt længere tid om morgenen med mw.
Kærlig hilsen Tove Rasmussen
psykoterapeut studerende hold d15

Indsendt af: Tove Rasmussen | 05.12.2006

Ophøjet ro

Min mest markante oplevelse af Masterwaves er den tilstand af helhed, der kommer under meditationen. Den giver mig et frydefuldt sus af ophøjet ro, hvor stress og bekymringer er væk. Især når jeg øver dobbeltrettet opmærksomhed under meditationen sker det, at hele kroppen bliver ét med sindet, hvorved der kommer en strøm af 'energi' fra nakken, ned gennem rygsøjlen og ud i kroppen. Denne følelse kan jeg nu fremkalde bevidst udenfor meditationen, en skøn sidegevinst!
MW's virkning i dagligdagen er, at jeg er blevet bedre til at være samlet og nærværende i situationer, hvor jeg tidligere ville drive væk. Jeg kan hurtigt finde den nævnte tilstand, som gør mig kreativ og fokuseret. Der er også kommet mere energi, omend det den til tider gør mig rastløs ...

Efter ca. 2 mdr. intensiverede jeg brugen af MW samtidigt med nogle eksistentielle overvejelser. Hvad end årsagerne har været, kom jeg ind i en periode, hvor jeg vågnede hver nat ved ca. 3-tiden og var overgearet. Jeg holdte da en uge fri for MW, men da det ikke ændrede noget, gik jeg langsomt igang igen. En morgen vågnede jeg fuldt udhvilet, og da det gentog sig i det følgende, følte jeg mig som ny. Jeg sørger nu for at holde mig til en gang om dagen, og det er en god balance.

Jeg er cand. mag. i religionshistorie, pt. uden job, 38 år. Jeg har mediteret en hel del før, men aldrig regelmæssigt.

Indsendt af: Chr. Engelstoft | 08.02.2007

Varme i kroppen

Jeg har benyttet MW siden starten. I begyndelsen hver dag og i de sidste 2 måneder et par gange om ugen.
Jeg er i øjeblikket i en turbulent fase af mit liv og jeg er sikker på, at MW har gjort, at jeg har kunnet bevare et indre fokus og en indre ro midt i alt det nye og usikre, som er i mit liv lige nu.
Det er hver gang en forskelig oplevelse med MW, lige fra stor ro helt fra begyndelsen til slet ikke at kunne finde ro før et stykke inde i forløbet. En oplevelse jeg har hver gang, er varmen, der kommer i kroppen - som en gennemstrømning af varm energi, der løber ud i alle kroppens årer, en meget sanselig fornemmelse.
Jeg er meget taknemmelig for, at jeg for første gang i mit liv er i stand til at bevare en stor indre ro, trods al ydre forvirring, usikkerhed og travlhed og jeg oplever det som en gave at have fået muligheden for MW!

Venlig hilsen
Karen Marie
ID-Psykoterapeut med egen praksis, 53 år.

Indsendt af: Karen Marie Bach-Vilhelmsen | 25.01.2007

Kontakt med det "glemte" indre

Jeg er kvinde 52 år. Går på L1 andet år. Har mand og 3 voksne børn. Har nu lyttet til niveau 1 i ¤ måneder ca 5 gange om ugen og har haft stor fornøjelse af brugen af MasterWaves. Det har givet mig nulighed for kontakt med mit "glemte" indre og givet mig en ny form af energi. Venter meget på det næste.
Anna-Lise Sørensen
L1

Indsendt af: anna lise fladstrand sørensen | 13.01.2007

Det giver bonus

DET GIVER BONUS

Jeg har nu brugt MV i ca. 10 mdr., og er stadig meget glad for det. Jeg meditere stort set dagligt. Altid i morgentimerne, da jeg synes det er en rigtig dejlig måde at starte dagen på.
Jeg har flere forskellige oplevelser under mine meditationer. Jeg har ofte mange tanker i starten omkring ting der skal nåes i dagligdagen etc. Når jeg bliver bevidst om disse tanker og giver dem mindre energi, svinder de som regel bort og jeg mærker at jeg kan give slip og falde dybere ind i min krop... Fantastisk dejlig følelse.
Jeg visualisere også nogen gange. Forestiller mig f.eks at jeg sidder på et højt bjerg og kigger ud over det smukke landskab. Andre gange tager jeg bevidst kontakt til bestemte dele af kroppen og hvor jeg mærker jeg trænger til kontakt.
Jeg har nogen gange en følelse af at jeg blidt bliver masseret indvendigt, nærmest en kildrende fornemmelse... skønt!
Andre gange kan jeg også godt falde hen og være ved at falde i søvn, men det sker ikke så tit.

Den største effekt jeg mærker af at meditere til MV., er følelser af dyb fredfyldthed, accept og livskraft......Følelser som jeg mærker mere og mere i min dagligdag.
Jeg er dybt taknemmelig.

Så alt i alt vil jeg sige, jeg i den grad mærker at få bonus for mine daglige meditationer. Jeg vil simpelthen ikke undvære det.

Kærlig hilsen fra
Maria Louise Holm. 37 år

Uddannet socialrådgiver og certificeret ID-psykoterateut.
Kommunalt ansat som familieterapeut

Indsendt af: Maria Louise Holm | 09.01.2007

Virker blot ved at lytte

Jeg er 45 år. Uddannet landmand. Har været gennem 1.år af uddannelsen som coach. For mig er det bedste ved masterwaves at det virker, blot ved at lytte.I starten havde jeg stort besvær med at slippe tankerne, det går bedre nu. Jeg visualiserer samtidig med masterwaves, det virker godt for mig. Synes der var stor effekt af meditationen i starten, gav mig en dejlig ro. Nu glæder jeg mig til at meditere,fordi det er et slags frikvarter og det bringer mig stille og roligt nærmere kernen af den jeg virkelig er og giver overskud.Er også et godt holdepunkt midt i al forvirringen der til tider opstår i min udvikling.

Indsendt af: Lars Lisse | 05.12.2006

Fået skærpet min lyttesans

Jeg vil gerne dele min erfaring med Masterwaves med andre.
Jeg har lyttet til Masterwaves stort set hver dag siden december 2011, og jeg synes det er fantastisk. En ekstra bieffekt har også været, at det er blevet mere intenst for mig at gå langs strandkanten. Jeg har ligesom fået skærpet min lyttesans, selvom jeg ikke er et specielt auditivt menneske, men måske mere kinæstetisk og visuelt orienteret. Så stranden og lyden af bølgerne virker nu mere på en måde både opkvikkende og meditativt på mig.

Ligeledes har jeg anvendt Masterwaves i forbindelse med en healing, hvor jeg fik skærpet min koncentration og oplevede en meget intens energi.

Fremover vil jeg bruge lyden ved healing - den er guld værd.

Tusind tak fordi I laver så gode ting, og jeg har jo været så heldig, at I har være gavmilde ved at tilbyde ekstra lydterapi-filer i Masterwaves Online-kursusprogrammet.
Bl.a. Selvhealingslyden med munke, klokker og syngeskåle har været rigtigt godt. Det har været en støtte til at arbejde endnu mere med min daglige praksis.

Med kærlig hilsen
Sonja Ekkenberg Lebeda
Afspændingspædagog/ Psykomotoriskterapeut,dap.

Meditation - Mindfulness - MasterWaves Meditation


MasterWaves, Slimmingevej 34, Vollerslev, 4100 Ringsted, Denmark +45 70261636