Meditation - Mindfulness - MasterWaves Meditation

« Masterwaves lydmeditation på Facebook | Frontpage

Fået skærpet min lyttesans

Jeg vil gerne dele min erfaring med Masterwaves med andre.
Jeg har lyttet til Masterwaves stort set hver dag siden december 2011, og jeg synes det er fantastisk. En ekstra bieffekt har også været, at det er blevet mere intenst for mig at gå langs strandkanten. Jeg har ligesom fået skærpet min lyttesans, selvom jeg ikke er et specielt auditivt menneske, men måske mere kinæstetisk og visuelt orienteret. Så stranden og lyden af bølgerne virker nu mere på en måde både opkvikkende og meditativt på mig.

Ligeledes har jeg anvendt Masterwaves i forbindelse med en healing, hvor jeg fik skærpet min koncentration og oplevede en meget intens energi.

Fremover vil jeg bruge lyden ved healing - den er guld værd.

Tusind tak fordi I laver så gode ting, og jeg har jo været så heldig, at I har være gavmilde ved at tilbyde ekstra lydterapi-filer i Masterwaves Online-kursusprogrammet.
Bl.a. Selvhealingslyden med munke, klokker og syngeskåle har været rigtigt godt. Det har været en støtte til at arbejde endnu mere med min daglige praksis.

Med kærlig hilsen
Sonja Ekkenberg Lebeda
Afspændingspædagog/ Psykomotoriskterapeut,dap.

Meditation - Mindfulness - MasterWaves Meditation


MasterWaves, Slimmingevej 34, Vollerslev, 4100 Ringsted, Denmark +45 70261636