Meditation - Mindfulness - MasterWaves Meditation

«


| Frontpage | Varme i kroppen »

Ophøjet ro

Min mest markante oplevelse af Masterwaves er den tilstand af helhed, der kommer under meditationen. Den giver mig et frydefuldt sus af ophøjet ro, hvor stress og bekymringer er væk. Især når jeg øver dobbeltrettet opmærksomhed under meditationen sker det, at hele kroppen bliver ét med sindet, hvorved der kommer en strøm af 'energi' fra nakken, ned gennem rygsøjlen og ud i kroppen. Denne følelse kan jeg nu fremkalde bevidst udenfor meditationen, en skøn sidegevinst!
MW's virkning i dagligdagen er, at jeg er blevet bedre til at være samlet og nærværende i situationer, hvor jeg tidligere ville drive væk. Jeg kan hurtigt finde den nævnte tilstand, som gør mig kreativ og fokuseret. Der er også kommet mere energi, omend det den til tider gør mig rastløs ...

Efter ca. 2 mdr. intensiverede jeg brugen af MW samtidigt med nogle eksistentielle overvejelser. Hvad end årsagerne har været, kom jeg ind i en periode, hvor jeg vågnede hver nat ved ca. 3-tiden og var overgearet. Jeg holdte da en uge fri for MW, men da det ikke ændrede noget, gik jeg langsomt igang igen. En morgen vågnede jeg fuldt udhvilet, og da det gentog sig i det følgende, følte jeg mig som ny. Jeg sørger nu for at holde mig til en gang om dagen, og det er en god balance.

Jeg er cand. mag. i religionshistorie, pt. uden job, 38 år. Jeg har mediteret en hel del før, men aldrig regelmæssigt.

Indsendt af: Chr. Engelstoft | 08.02.2007

Meditation - Mindfulness - MasterWaves Meditation


MasterWaves, Slimmingevej 34, Vollerslev, 4100 Ringsted, Denmark +45 70261636