Meditation - Mindfulness - MasterWaves Meditation

« Ophøjet ro | Frontpage | Kontakt med det "glemte" indre »

Varme i kroppen

Jeg har benyttet MW siden starten. I begyndelsen hver dag og i de sidste 2 måneder et par gange om ugen.
Jeg er i øjeblikket i en turbulent fase af mit liv og jeg er sikker på, at MW har gjort, at jeg har kunnet bevare et indre fokus og en indre ro midt i alt det nye og usikre, som er i mit liv lige nu.
Det er hver gang en forskelig oplevelse med MW, lige fra stor ro helt fra begyndelsen til slet ikke at kunne finde ro før et stykke inde i forløbet. En oplevelse jeg har hver gang, er varmen, der kommer i kroppen - som en gennemstrømning af varm energi, der løber ud i alle kroppens årer, en meget sanselig fornemmelse.
Jeg er meget taknemmelig for, at jeg for første gang i mit liv er i stand til at bevare en stor indre ro, trods al ydre forvirring, usikkerhed og travlhed og jeg oplever det som en gave at have fået muligheden for MW!

Venlig hilsen
Karen Marie
ID-Psykoterapeut med egen praksis, 53 år.

Indsendt af: Karen Marie Bach-Vilhelmsen | 25.01.2007

Meditation - Mindfulness - MasterWaves Meditation


MasterWaves, Slimmingevej 34, Vollerslev, 4100 Ringsted, Denmark +45 70261636