Meditation - Mindfulness - MasterWaves Meditation

« Kontakt med det "glemte" indre | Frontpage | Virker blot ved at lytte »

Det giver bonus

DET GIVER BONUS

Jeg har nu brugt MV i ca. 10 mdr., og er stadig meget glad for det. Jeg meditere stort set dagligt. Altid i morgentimerne, da jeg synes det er en rigtig dejlig måde at starte dagen på.
Jeg har flere forskellige oplevelser under mine meditationer. Jeg har ofte mange tanker i starten omkring ting der skal nåes i dagligdagen etc. Når jeg bliver bevidst om disse tanker og giver dem mindre energi, svinder de som regel bort og jeg mærker at jeg kan give slip og falde dybere ind i min krop... Fantastisk dejlig følelse.
Jeg visualisere også nogen gange. Forestiller mig f.eks at jeg sidder på et højt bjerg og kigger ud over det smukke landskab. Andre gange tager jeg bevidst kontakt til bestemte dele af kroppen og hvor jeg mærker jeg trænger til kontakt.
Jeg har nogen gange en følelse af at jeg blidt bliver masseret indvendigt, nærmest en kildrende fornemmelse... skønt!
Andre gange kan jeg også godt falde hen og være ved at falde i søvn, men det sker ikke så tit.

Den største effekt jeg mærker af at meditere til MV., er følelser af dyb fredfyldthed, accept og livskraft......Følelser som jeg mærker mere og mere i min dagligdag.
Jeg er dybt taknemmelig.

Så alt i alt vil jeg sige, jeg i den grad mærker at få bonus for mine daglige meditationer. Jeg vil simpelthen ikke undvære det.

Kærlig hilsen fra
Maria Louise Holm. 37 år

Uddannet socialrådgiver og certificeret ID-psykoterateut.
Kommunalt ansat som familieterapeut

Indsendt af: Maria Louise Holm | 09.01.2007

Meditation - Mindfulness - MasterWaves Meditation


MasterWaves, Slimmingevej 34, Vollerslev, 4100 Ringsted, Denmark +45 70261636