Meditation - Mindfulness - MasterWaves Meditation

« Det giver bonus | Frontpage | Masterwaves lydmeditation på Facebook »

Virker blot ved at lytte

Jeg er 45 år. Uddannet landmand. Har været gennem 1.år af uddannelsen som coach. For mig er det bedste ved masterwaves at det virker, blot ved at lytte.I starten havde jeg stort besvær med at slippe tankerne, det går bedre nu. Jeg visualiserer samtidig med masterwaves, det virker godt for mig. Synes der var stor effekt af meditationen i starten, gav mig en dejlig ro. Nu glæder jeg mig til at meditere,fordi det er et slags frikvarter og det bringer mig stille og roligt nærmere kernen af den jeg virkelig er og giver overskud.Er også et godt holdepunkt midt i al forvirringen der til tider opstår i min udvikling.

Indsendt af: Lars Lisse | 05.12.2006

Meditation - Mindfulness - MasterWaves Meditation


MasterWaves, Slimmingevej 34, Vollerslev, 4100 Ringsted, Denmark +45 70261636