Meditation - Mindfulness - MasterWaves Meditation

« Afspændt, mere indre ro og større centrering | Frontpage | Ophøjet ro »


Hej Ole og Niklas
Jeg har skrevet et indlæg med feedback på mw (25 min) Jeg har haft meget glæde af meditationen, og bruger den mindst 1 gang dagligt. Jeg vil godt udvide min meditation med mw til næste niveau, den er god til mig. Jeg mediterer også på andre måder, og synes det giver mig et godt udbytte, fordi mw har forstærket virkningen af de meditationer jeg ellers har laver, er glad for og har udført i mange år. I min første mail fortalte jeg, at jeg oftere får beskeder end jeg gjorde før mw, måske skulle jeg præcicere hvad jeg mener. Nogle gange er jeg hurtigt i den meditative tilstand, men andre gange tager det lidt længere tid. En gang i mellem får jeg en tanke eller en "drøm" (jeg er vågen), når jeg har nået et stykke ind i meditationen, hvor jeg bliver gjort opmærksom på noget i/om migselv som jeg ikke ved, eller ikke før har vidst. Et eksempel: Jeg hører en sige til mig "der findes ingen bebrejdelser" det kommer som om det er en udenfor mig der siger det til mig (men jeg ved godt det er migselv)I de næste mange dage tænker jeg meget over ordenen, og opdager at det er en måde vi taler til hindanden på i min familie, og at det er meget udbredt hos alle familie medlemmer, jeg har endda givet det videre til mine børn.
Det er den slags beskeder jeg får, og jeg ved godt at de kommer fra mig selv, men det er guld værd for mig at opdage sådanne ting om migselv, for så har jeg en chance for at ændre dem. Så hvis det er muligt vil jeg være glad for at meditere lidt længere tid om morgenen med mw.
Kærlig hilsen Tove Rasmussen
psykoterapeut studerende hold d15

Indsendt af: Tove Rasmussen | 05.12.2006

Meditation - Mindfulness - MasterWaves Meditation


MasterWaves, Slimmingevej 34, Vollerslev, 4100 Ringsted, Denmark +45 70261636