Meditation - Mindfulness - MasterWaves Meditation

«


| Frontpage |
»

Afspændt, mere indre ro og større centrering

Jeg er 35 år og er uddannet indenfor kunst og design. Arbejder ligenu som lærer for børn med indlæringsvanskeligheder. Har også taget en uddannelse som ID-lifecoachInstitut for Coaching hos Ole Vadum Dahl på ID Academy.

Jeg lytter til MasterWaves lydmeditation ca. 5-7 gange om ugen.

Jeg har været enormt glad for denne meditation helt fra starten, og det er nu en fast integreret del af mit liv.

Jeg oplever, at MasterWaves meditationen helt overordnet giver mig en større ro og følelse af centrering i min hverdag. Jeg føler at jeg kan tåle / klare mere end jeg ellers har kunnet.

Jeg har fået reduceret mit behov for søvn. Jeg oplever også at hvis jeg en nat har fået for få timer, så klare jeg alligevel dagen uden den store gene, det ville jeg ikke have gjort før.

Selve oplevelsen under meditationen kan variere,... generelt bliver jeg totalt afspændt og kan godt forsvinde helt i en periode.

Mit tankemylder drosler altid ned og ofte får jeg en stærk følelse af klarhed og også ofte en følelse af glæde centreret i brystet.

Jeg er meget taknemmelig for at have MasterWaves meditation som en del af mit liv, jeg føler virkelig at det hjælper mig til at blive og være mere mig i min inderste sande udgave.


Sine Fruelund Nejsum

Meditation - Mindfulness - MasterWaves Meditation


MasterWaves, Slimmingevej 34, Vollerslev, 4100 Ringsted, Denmark +45 70261636