Meditation - Mindfulness - MasterWaves Meditation

«


| Frontpage | Afspændt, mere indre ro og større centrering »


Jeg er 48 år. Uddannet pædagog og har en del efteruddannelse bl.a. en diplomuddannelse fra Danmarks pædagogiske institut i pædagogik.Til februar skal jeg certificeres som psykoterapeut.
Jeg er rigtig glad for MW!! Jeg startede med Holysync og var egentlig også glad for det, uden helt at vide hvad det er det ændrer.
Efter at have brugt MW i et par uger, havde jeg det sådan at det "var meget rart og afslappende" men jeg havde ikke rigtig en fornemmelse af at det var noget særligt. En dag - efter 10 min. med MW - kom min store datter uventet hjem. Hun kom brasende, så jeg blev helt forskrækket, rejste mig - tog hovedtelefonerne af - og opdagede at jeg slet ikke var reagerede som normalt. Jeg var i "en anden verden" mine skridt og tanker kom først lidt efter "mig" .Ret pudsig oplevelse, men nu ved jeg at det virker, men stadig har jeg ikke ret mange ord til at forklare det der sker med mig. Men jeg er blevet "afhængig" af det. Jeg vil gøre rigtig meget for at komme til at have min time med MW hver dag. Tidspunktet skifter, men det er sjældent jeg springer en dag over.

Indsendt af: Yvonne Madsen | 04.12.2006

Meditation - Mindfulness - MasterWaves Meditation


MasterWaves, Slimmingevej 34, Vollerslev, 4100 Ringsted, Denmark +45 70261636