Meditation - Mindfulness - MasterWaves Meditation

«


| Frontpage |
»


Hej.
Jeg heddder Birgitte Askholm og er uddannet sygepl, sundhedspl, zoneterapeut, akupunktør, famileterapeut og går på 2. år på Life coach. Jeg har brugt level 1 i snart et halvt år og er meget begejstret for det. Mediterer 6 ud af 7 dage- kan nemlig ikke undvære det! for mig er det en fordel at jeg ikke skal koncentrere mig om at tænke noget, men bare være. Jeg bliver afslappet af det, og bagefter har jeg mere energi. Jeg har dog også forsøgt mig med det når jeg har haft en periode med søvnbesvært- og det har haft god virkning.
Mange hilsner Birgitte

Indsendt af: Birgitte Askholm | 30.11.2006

Meditation - Mindfulness - MasterWaves Meditation


MasterWaves, Slimmingevej 34, Vollerslev, 4100 Ringsted, Denmark +45 70261636