Meditation - Mindfulness - MasterWaves Meditation

«


Kærlighed og blidhed til sig selv | Frontpage |
»

Indvendig frihed opnået gennem meditation

Hvis jeg med få ord skal beskrive effekten af masterwaves meditation, så er det: "Større indvendigt og fri."

Jeg er stille og roligt blevet større indvendigt. Der er plads til flere følelser samtidig med, at der følger en bevidsthed med.

Det er som om, jeg nu har fat i den del af mig selv jeg hele tiden vidste var der, men ikke kunne nå eller finde ud af at få fat i. En kontakt med min kilde til livet. Faktisk et sted, hvor jeg ikke behøver bruge ord til at forklare og analysere.. Der er jeg bare..En følelse af "at være" og at være fri. Ikke en frihedsfølelse på bekostning af kærlighed eller andet. Bare en indre frihed. Den største jeg nogensinde har mærket.

Faktisk et paradoks. Jeg har brugt det meste af mit liv på at søge og markere frihed omkring mig. Og så var den bare inde i mig hele tiden.


Thelma Kaare Nielsen
Cand.scient.soc.pr Roskilde Universitetscenter
Kommunikationskonsulent og projektleder i private og offentlige virksomheder de sidste 10 år. Nu life- og businesscoach samt massør.
40 år, tre børn.

Meditation - Mindfulness - MasterWaves Meditation


MasterWaves, Slimmingevej 34, Vollerslev, 4100 Ringsted, Denmark +45 70261636