Meditation - Mindfulness - MasterWaves Meditation

«


Mere balanceret hverdag | Frontpage | Indvendig frihed opnået gennem meditation »


Kærlighed og blidhed til sig selv

"Jeg har tidligere haft det svært ved at komme ind i min indre ro, når jeg mediterede og altid ledt efter noget som kunne hjælpe mig. Som 51 årig har jeg endelig fundet det, som hjælper mig i mine meditationer til at finde vej ind til mit inderste selv. Det har jeg fundet i MasterWaves.

Lige fra første gang jeg prøvede MasterWaves kom fornemmelsen af kærlighed og blidhed til mig. Og jo mere jeg har mediteret til lyden af havets brus jo oftere kommer jeg dybere ind og føler den indre ro. Det giver mig oftere og oftere en ro og et nærvær til at være til stede lige nu.

Jeg har mest mediteret til MasterWaves i 40 min versionen, men når jeg lige har haft en lidt for travl dag, så har jeg været glad for 20 min versionen. Jeg har også haft gavn af at bruge den under mine gåture i naturen eller når jeg har siddet i S-toget og mediteret undervejs til et eller andet.

Jeg glæder mig til at opleve det næste trin i MasterWave level 2."
Matthias Axelsen


Ole, endnu en gang tak for dit bidrag til min udvikling og videre færd ud af Livets Landevej.

"Ha' Tillid og Tro ~ dit Liv vil Gro" et budskab jeg fik for mange år siden under bruseren en morgenstund.

Kærligst

Matthias X11

Indsendt af: Matthias Axelsen | 26.11.2006

Meditation - Mindfulness - MasterWaves Meditation


MasterWaves, Slimmingevej 34, Vollerslev, 4100 Ringsted, Denmark +45 70261636