Meditation - Mindfulness - MasterWaves Meditation

«


Lindring for tanker og følelser | Frontpage |
Kærlighed og blidhed til sig selv »


Mere balanceret hverdag

Jeg er 48år og har min bakgrunn innenfor alternativ helse - healing og holistisk homeopati. Fra för er jeg Byggmester,inneklimarådgiver og takstökonom.
Jeg har brukt masterwaves uten skepsis fra förste dag, da jeg selv er meget opptatt av frekvenser og energetiske utvekslinger. Jeg opplevde i starten sterk påvirkning av chakrasystemet - spesielt 3´dje öye, men også solar plexus. Videre har bruken av masterwaves gitt meg et daglig stille "rom". Det er min opplevelse at det i dette rommet er skapt en sterkere kommunikasjon mot min indre "kjärne/essens". Dette betyr igjen mindre indre uro, og en mer balansert hverdag. Ser fram til neste trinn og videre gode erfaringer.
Med kärlig hilsen
Svein

Indsendt af: Svein Haga | 26.11.2006

Meditation - Mindfulness - MasterWaves Meditation


MasterWaves, Slimmingevej 34, Vollerslev, 4100 Ringsted, Denmark +45 70261636