Meditation - Mindfulness - MasterWaves Meditation

« Meditation der giver mere energi og en dejlig ro | Frontpage |


Mere balanceret hverdag »


Lindring for tanker og følelser

Efter en pause på knap to måneder er jeg startet op påny. Pausen skyldtes forkert prioritering mellem mit job og min fritid - altså tidsmangel og ikke manglende interesse.

Først gang gik jeg direkte fra Holosync til Masterwave og følte dengang ikke den store forskel ud over lydene.

Denne gang er det derimod meget intenst. Jeg har nu mediteret i ca. tre uger og sover meget uroligt og med mange overraskende gæste-optræden i mine drømme af folk jeg ikke har set i flere år. Men effekten er god. Efter vores selvindsigtsmodul på Drueholm i slutningen af oktober er det en mere "ægte" følelse, der fremkommer - nærværet er lissom mere tilstede eller kraftigere på een eller anden måde.

Meditationen fungerer nærmest som lindring for mine tanker og følelser. Det hjælper mig i at fastholde migselv i spørgsmålet; "hvem er jeg".

Jeg er 40 år, Bachelor i personleudvikling, Mastergrad i organisationsændringer - og nu ved en skillevej ansat versus selvstændig.

Indsendt af: Sussie Kongshøj | 25.11.2006

Meditation - Mindfulness - MasterWaves Meditation


MasterWaves, Slimmingevej 34, Vollerslev, 4100 Ringsted, Denmark +45 70261636